kenteken-info.nl | inruiltaxatie.nl | tellerrapport.nl

Veelgestelde vragen op Kenteken-info.nl

Werkt Kenteken-info.nl ook voor het opzoeken van gegevens over scooters?

Naast de gegevens van auto's, kunt u ook de gegevens van een motor, scooter, brommer of caravan opvragen. Eigenlijk is ieder voertuig op te zoeken met onze website als het een kenteken heeft.

Wat kost het opvragen van voertuig informatie?

Het opvragen van kenteken gegevens is gehele gratis. U kunt zonder kosten de gegevens opvragen van een auto, scooter, motor of caravan met de hulp van onze website. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Welke informatie wordt gegeven als ik een aanvraag doe?

Aangezien het kosteloos is kunt u zelf ontdekken welke gegevens u zult krijgen. Enkele gegevens zijn gegevens over de APK, de brandstof, het bouwjaar en de registratiedatum en ook gegevens rondom de BPM. Test de mogelijkheden en zie welke gegevens er van uw voertuig bekend zijn.

Ik woon in BelgiŽ of Duitsland, kan ik ook van mijn auto gegevens opvragen?

Op dit moment wordt er alleen gegevens weergegeven op onze website van voertuigen met een Nederlands kenteken.

Waarom zou ik meer informatie opvragen via deze site?

Met de hulp van Kenteken-info.nl kunt u alle informatie over een auto opvragen. U kunt controleren of het klopt wat men verteld. Ook is het mogelijk om te zien wanneer de APK vervalt. Informatie is macht! U kunt met meer informatie veel sterker onderhandelen.

Hoe snel krijg ik de informatie?

Nadat u het kenteken heeft ingevoerd en op ga verder heeft geklikt zult u alle informatie zien.

Moet ik mijn persoonlijke gegevens invoeren?

Het is niet nodig om uw persoonlijke gegevens prijs te geven. U kunt zonder emailadres, zonder uw naam of zonder andere gegevens prijs te geven alle informatie inzien van een kenteken.

Worden er persoonlijke gegevens getoond van de eigenaar van een voertuig?

Wij werken conform de privacy wetgeving in Nederland en geven nooit persoonlijke informatie prijs van een eigenaar of houder van een kenteken.

Waar komt alle informatie van een kenteken vandaan?

Wij werken samen met enkele betrouwbare partners. U kunt hierbij denken aan de Rijksdienst wegverkeer welke veel informatie over kentekens en voertuigen registreren.

Wie kan informatie over kentekens opvragen op deze site?

Iedereen kan meer informatie over een voertuig opvragen via het kenteken op onze website. Zowel particulieren als bedrijven hebben vrij toegang tot Kenteken-info.nl

Gratis Kenteken Check

Vul uw kenteken in en klik op de 'ga verder' button.